Thursday, September 21, 2006

Leiutajateküla Lotte



Mis film?

Käisime Lotte filmi vaatams kogu perega. Enne seda olime Leevikese ema eeskujul internetist Lotte laulu vaadanud. Igatahes rääkis Ketlin juba hommikul vara, et varsti lähme Lotte filmi vaatama. Vaatama läksime seda beebikinno. Kusjuures see on ka ainuke positiivne asi beebikinos minu arvates, et seal saab rahulikult nii väikeste-suurte lastega käia, kes tervet filmi vaadata ei viitsi, aga samas tahaksid. Magava beebiga lastefilmide vaatamisest ei ole veel mina kuidagi aru saanud, aga see on üks teine jutt.
Ühesõnaga Oli meil kaasas ks väga rõõmus ja rahulolev laps, kes üle poole filmi täiesti naudinguga suurelt ekraanilt multikat vaatas ja tooli lösutades kuivatatud aprikoose samal ajal sõi. Ja see ütleb juba filmi kohta nii mõndagi :)) Pärast kinos käiku ootab ta kannatamatult telekast Lotte multikat ja vahepeal käime internetist treilerit vaatamas.

Mis meeldis:
See, et meie tehtud ja rõõmus ja positiivne oli. Mingisuguseid monstrumeid ei olnud ja kellegi kallal vägivalda ei kasutatud. Täiskasvanute jaoks olid omad muigamise kohad näiteks - miks sa siis teed oma maja minu suusaraja kõrvale jne. Muusika meeldis mulle väga ja ongi selline helge nagu ta laulab ;)
Piisavalt tegelasi, et isegi väiksetel jääb meelde, kes on kes :)

Mis ei meeldinud:
Ühest küljest ei meeldinud, aga teisest küljest jälle meeldis, et filmil puudus selline tüüpilistele filmidele omane algus - keskpaik - lõpp. Oli nagu oleks filmi tehtud ja siis kui aeg täis sai, siis ära lõpetatud.
Meeldis sellepärast, et alati mingit filmi vaafataes ma mõtlen, et mis siis pärast sai, mis homme juhtub kui kõik see õnnelik lõpp juba möödas on.


Nii et igaljuhul me jõuame laste nõudmisel kindlasti seda filmi 100 korda vaadata :)))

1 Comments:

At 6:12 AM, Blogger Marje said...

võtan ka plaani:)

 

Post a Comment

<< Home